Árak

Költözés esetén a pontos ár megállapításához Szeged belterületén belül – igény szerint – a helyszínen ingyenesen felmérem a szállítandó tárgyak mennyiségét valamint a szükséges méretű teherautó kiválasztását.


Ügyfeleim részére, előzetes igény jelzése esetén, ládákat tudok biztosítani a költözés idejére, melyek megkönnyítik a kisebb méretű tárgyak összepakolását, rendszerezését.


Amennyiben telefonon illetve e-mailben kérnek árajánlatot, úgy az alábbi paraméterek szükségesek ahhoz, hogy pontos és korrekt árajánlatot tudjak adni:


A pontos kiindulási pont és úticél megnevezése (vidékre történő szállításnál a távolság megállapításához elengedhetetlen) A szállítandó bútorok, tárgyak részletes felsorolása (pl. hány db és hány elemű szekrénysor, ágyak, háztartási gépek, dobozok mennyisége, stb.) Nagyméretű tárgyak estén a méret, illetve a hozzávetőleges súly megadása Az áruszállításhoz, költözéshez igényelnek-e rakodót, vagy a pakolást maguk szeretnék végezni, és kizárólag a szállításra van szükségük Amennyiben rakodót igénybe szeretnének venni, úgy szükséges az emeletek számának megadása is.