Bemutatkozás

Tóth István teherfuvarozó vagyok. 1987 óta foglalkozom szállítmányozással, áruszállítással. Már a sorkatonaság során is teherautósofőrként szolgáltam, majd annak végeztével saját vállalkozásba kezdtem tehertaxisként, partnereim legnagyobb megelégedésére.


Kezdetben a Rádió Taxi kötelékében szállítmányoztam az egész ország területén, majd néhány év után – tőlük függetlenedve – egyéni vállalkozóként kezdtem fuvarozni. Közel 20 évig voltam a szegedi Baumax áruház kizárólagos kiszállítója, közben természetesen lakossági szállítmányozással is foglalkoztam, mint pl. költöztetés, bútorszállítás, házhozszállítás, nehéz tárgyak fuvarozása. A lakossági áruszállítás mellett különböző cégek, vállalkozások is rendszeresen kerestek, keresnek meg szállítási igényükkel. A partnerekkel való hosszútávú, kölcsönös együttműködés és megelégedettség alapja a korrektség, pontosság, melyre a mai napig törekszem.


Csak megbízható munkatársakkal (rakodókkal) dolgozom, hiszen nélkülük nem tudnám a munkámat igényesen végezni. Több teherautóval rendelkezem, így gazdaságosság szempontjából mindig a lehető legmegfelelőbb autóval állok a fuvaroztatók rendelkezésére.


Jelenleg is számos cégnek, vállalkozásnak végzek rendszeres fuvarozást az egész ország területén.


Autóim mindegyike zárt vagy fedett, így az olyan kényes, tárgyak szállítása sem okoz kihívást, melyek valamilyen szempontból különös szakértelmet, figyelmet igényelnek. Ilyenek például a külünleges, antik bútorok, nagyméretű növények, irodai felszerelések, elektronikai cikkek, lakberendezési tárgyak, különösen nehéz tárgyak (pl. zongora).